jeudi 22 décembre 2011

~Terima kasih untuk semuanya~

Entry kali ini...ntah lah..takder idea laa..apa-apa pun aku nak wish kat  Muhammad Yazid  Shahrol..terima kasih untuk semuanya..sbb ajar aku control system 1 ngan robotic..alhamdulillah.syukur..dia ckp kalau sem dpn dia tak bz boleh jer dia ajar lagi untuk control system 2 lak.hihihi



Ni laaa dia Muhammad Yazid Shahrol..aku kenal dia pun dari kelas embeded..dia join ngan kelas aku..sori tau sbb aku curi gambar ko kat facebook..aku harap ko tak marah...Terima kasih banyak-banyak tau..Aku doakan semoga ko berjaya dalam bidang yang diceburi..

Amin =)

" Allah tahu tentang dirimu lebih daripada engkau sendiri. Maka Allah telah menetapkan untukmu lebih baik daripada apa yang engkau kehendaki..."

6 commentaires:

Kamal Hakim a dit…

apelagi yani.. langkah kanan la... lmbt2 nnt org laen amek.. hahaha :p

Miss NorfaYzaNe a dit…

ader2 je ko ni..hahaha...terima kasih gak kat ko..(^_^)

Kamal Hakim a dit…

aku xmembantu pon... aku rase ko lg bnyk membantu..

Miss NorfaYzaNe a dit…

=(

Kamal Hakim a dit…

aih buat muke sedih plak..

Miss NorfaYzaNe a dit…

nak wat muka happy sbnarnye tu..hihihi 。(◕‿◕) 。

Design and idea created by Norfayzane the owner of the ilhamhatifayzanerosesz.blogspot.com